500M2 SHOWTUIN IN NIJKERK
KOM KIJKEN & PROBEREN!
GRATIS LEVERING VANAF 60 EURO
INGRAAFSERVICE!

Aanleg & ingraaf service

Aanleg & Ingraaf Service 

Zie je het ingraven van de trampoline en het afvoeren van de grond niet zitten? Wij graven de trampoline voor je in én voeren meteen de grond af! Wil je graag kunstgras in de tuin maar zie je het niet zitten om dit zelf aan te leggen, geen probleem wij verzorgen dit graag voor je!

Ingraaf en aanleg service trampoline

Het ingraven van een trampoline is voor ons een veel voorkomende opdracht. Wij leveren niet alleen de trampoline maar kunnen hem ook voor je plaatsen tegen een scherp tarief. De prijs voor het ingraven van een trampoline is afhankelijk van de maat.

Wij rekenen een basistarief van €1,70 per centimeter doorsnede van de trampoline. Voor dit bedrag komen we het gat uitgraven, trampoline plaatsen, de grond voeren we af en we laten de werkplek opgeruimd achter! Dit basistarief geldt voor de ingraafservice binnen een straal van 20km vanaf onze showtuin, Touwslager 1, 3861 SP Nijkerk. 

Woon je buiten een straal van 20km vanaf onze showtuin? Dan rekenen we €1,50 + aantal km in centen. Dus woon je 34km vanaf onze showtuin, dan rekenen we €1,84 per centimeter doorsnede van de trampoline. 

Voorbeeld: je koopt een ronde inground trampoline van 305cm doorsnede en woont binnen een straal van 50 kilometer vanaf de showtuin. De prijs voor het ingraven en monteren is dan 305x2,00EUR = 610,00 EUR.


Bovenstaande berekening is voor een Inground trampoline(20-25cm boven de grond).Voor een Flatground trampoline(gelijk met de grond) rekenen we andere prijzen, aangezien dit gat groter en dieper moet zijn. Voor een flatground trampoline kan je 1,00 EUR per cm doorsnede extra rekening.

Voorbeeld: je koopt een ronde flatground trampoline van 305cm doorsnede en woont binnen een straal van 50 kilometer vanaf de showtuin. De prijs voor het ingraven en monteren is dan 305x3,00EUR = 915,00 EUR.

NB: voor een rechthoekige trampoline houden we in principe de langste zijde aan voor de berekening. 

Kunstgras aanleg service

Bij het aanleggen van kunstgras komt best wel wat kijken. Het mooiste is om kunstgras te leggen op een zandbed van 20cm. Dit betekend vaak de er eerst grond afgevoerd moet worden, wit zand aanvoeren, het zandbed aantrillen en egaliseren. Daarna wordt er een drukverdeeldoek geplaatst en daar bovenop wordt het kunstgras gelegd. Nadat het kunstgras op maat is gesneden wordt het kunstgras verzand.
Afhankelijk van het type gras gaat er tussen de 5 en 10 kilo instrooizand per M2 op het kunstgras. Het instrooizand voorkomt dat de kunstgrasmat wegwaait en verminderd slijtage aan je nieuwe kunstgras gazon.

De kosten voor het aanleggen van kunstgras is afhankelijk ven diverse factoren, hoeveelheid, locatie enz. Wanneer je graag meer wilt weten over het kopen en aanleggen van kunstgras neem dan contact met ons op via 033 260 00 25 maandag t/m zaterdag van 9.00 - 21.00 uur of stuur een mail naar [email protected]
Natuurlijk beantwoorden we ook al je vragen in de showtuin, Touwslager 1, 3861 SP Nijkerk.

Skelter monteren

 
Of wij ook een skelter kunnen monteren? Natuurlijk, onze aanleg & ingraaf service geldt natuurlijk ook op skelters! Een skelter kunnen wij gemonteerd leveren tussen de 50,00 en 125,00 EUR incl BTW. Benieuwd naar de prijs voor uw skelter? Neem gerust contact met ons op.

Wanneer je graag wilt weten wat we voor jou kunnen betekenen neem dan contact met ons op via 033 260 00 25 maandag t/m zaterdag van 9.00 - 21.00 uur of stuur een mail naar [email protected]
Natuurlijk beantwoorden we ook al je vragen in de showtuin, Touwslager 1, 3861 SP Nijkerk.