500M2 SHOWTUIN IN NIJKERK
KOM KIJKEN & PROBEREN!
GRATIS LEVERING VANAF 60 EURO
INGRAAFSERVICE!

Exit Toys zwembad overkapping ø450

Merk :
Artikelnummer:
30.80.15.00
Levertijd:
UITVERKOCHT
€349,00
 • Informatie
 • Specificaties
 • Reviews
 • EXIT zwembad overkapping ø450cm

  De EXIT zwembad overkapping is een multifunctionele overkapping voor op je frame zwembad. De overkapping is geschikt voor ronde EXIT zwembaden met een diameter van 450 centimeter én voor veel andere frame zwembaden met een diameter tussen de 440 en 460 centimeter. Wil jij nét dat beetje extra voor je zwembad? Deze unieke overkappingen zijn een echte toevoeging aan je zwembad en geven je urenlang zwemplezier, óók tijdens wisselvallig weer.

  Multifunctionele overkapping

  Met de EXIT overkapping voor zwembaden ben je niet langer afhankelijk van de weersvoorspellingen en heb je zelfs met minder mooi weer plezier van je zwembad. De overkapping is tegelijkertijd een duurzame oplossing voor het verwarmen van het water. Wanneer het zwembad niet wordt gebruikt, kun je de kap met de meegeleverde banden stevig aan het bad bevestigen. Zo zorg je er meteen voor dat er geen vuil in het water kan komen.

  Je eigen binnenzwembad

  De overkapping is snel aan het frame van het zwembad te bevestigen en eenvoudig te openen en sluiten door het unieke scharniermechanisme. Binnen no time zwem jij in je eigen binnenzwembad! Onder de overkapping heb je super veel ruimte en dankzij het transparante zeil mis je niets van wat er buiten het bad gebeurt. De kap kan zelfs half open blijven staan, zodat je eenvoudig in en uit het bad kunt stappen. Met de zwembad overkappingen van EXIT Toys heb je zwemplezier in weer en wind!

  Standaard inbegrepen

  • Zwembad overkapping ø450 cm
  • Banden voor bevestiging
  • Handleiding
Vorm: Rond
Kleur: Tansparant
Afmeting: 450 cm
Hoogte: 235 cm
Gewicht: 22 kg
Aanbevolen waterdiepte: nvt
Watercapaciteit: nvt
Max. personen: nvt
Garantie frame: 24 maanden