500M2 SHOWTUIN IN NIJKERK
KOM KIJKEN & PROBEREN!
GRATIS LEVERING VANAF 60 EURO
INGRAAFSERVICE!

Exit Toys zwembad Stone 400x200cm met filterpomp grijs

Merk :
Artikelnummer:
30.12.42.00
Levertijd:
UITVERKOCHT
€499,00
  • Informatie
  • Specificaties
  • Reviews

EXIT zwembad Stone 400x200cm met filterpomp - grijs

Het EXIT zwembad Stone 400x200 cm is een rechthoekig grijskleurig frame zwembad. Het zwembad is standaard voorzien van een filterpomp en een zwembadtrap, waarmee je veilig het zwembad in en uit kunt stappen. Wil je een sterk, hoogwaardig en tegelijkertijd mooi frame zwembad kopen waarmee je in de zomer voor de nodige verkoeling kunt zorgen? Kies dan voor de zwembaden van EXIT Toys!

Een frisse duik in je zwembad!

Het Stone zwembad heeft een modern en stoer steenpatroon op de zijkant en is daarmee een échte blikvanger in de tuin. De binnenzijde van het zwembad is blauw, voor het frisse zwembadgevoel. Het EXIT zwembad is uitgevoerd met sterke 3-laags wanden, van PVC en polyester. De meegeleverde filterpomp houdt het water fris en in beweging zodat vervuiling van het water wordt tegengegaan. De filterpomp kan eenvoudig aan het zwembad worden gemonteerd en door middel van filtercartridges wordt het water ververst.

Stabiel en sterk!

Het frame zwembad is niet alleen uniek, maar ook stabiel en sterk. Het stalen zwarte frame van het zwembad is extra dik met een diameter van 50 mm en de frame-poten zorgen voor optimale stabiliteit, zodat het zwembad altijd stevig blijft staan. Natuurlijk is er ook aan duurzaamheid gedacht: het zwarte frame is gegalvaniseerd en gepoedercoat zodat roest geen kans maakt. Het Duplex Coating Systeem noemen we dat bij EXIT Toys. Tijd voor een frisse duik in je eigen EXIT zwembad in de tuin! 

Standaard inbegrepen

  • Zwart stalen zwembadframe 400x200x100cm
  • Grijze liner met stoer steenpatroon
  • Inclusief filterpomp met cartridge
  • Inclusief trapje
  • Inclusief liner reparatieset 

EXIT tip: voor extra reiniging wordt het gebruik van chloortabletten aanbevolen.

Vorm: Rechthoekig
Kleur: Grijs
Afmeting: 400 x 200 cm
Hoogte: 100 cm
Gewicht: 85 kg
Aanbevolen waterdiepte: 80 - 95 cm
Watercapaciteit: 7020 liter
Max. personen: 5 personen
Garantie frame: 12 maanden