500M2 SHOWTUIN IN NIJKERK
KOM KIJKEN & PROBEREN!
GRATIS LEVERING VANAF 60 EURO
INGRAAFSERVICE!

Exit Toys zwembad Wood 540x250cm met overkapping en filterpomp bruin

Merk :
Artikelnummer:
30.32.53.10
Levertijd:
UITVERKOCHT
€1.029,00
  • Informatie
  • Specificaties
  • Reviews

EXIT zwembad Wood 540x250cm met overkapping en filterpomp – bruin

Het EXIT zwembad Wood 540x250 cm is een rechthoekig frame zwembad met overkapping. Dit grote zwembad met houtlook is standaard voorzien van een filterpomp en een zwembadtrap, waarmee je veilig het zwembad in en uit kunt stappen. De frame zwembaden met overkapping van EXIT Toys zijn multifunctioneel, duurzaam en dé perfecte oplossing voor wisselvallig zomerweer!

Een frisse duik in je zwembad

Het Wood zwembad heeft een modern en stoer houtpatroon op de zijkant en is daarmee een échte blikvanger in de tuin. De binnenzijde van het zwembad is blauw, voor het frisse zwembadgevoel en is geschikt voor maar liefst negen personen. Het EXIT zwembad is uitgevoerd met sterke 3-laags wanden, van PVC en polyester. De meegeleverde filterpomp houdt het water fris en in beweging zodat vervuiling van het water wordt tegengegaan. De filterpomp kan eenvoudig aan het zwembad worden gemonteerd en door middel van filtercartridges wordt het water ververst.

Multifunctionele zwembadoverkapping

Met de EXIT overkapping voor zwembaden ben je niet langer afhankelijk van de weersvoorspellingen. De overkapping zorgt ervoor dat er geen vuil meer in het water kan komen en is tegelijkertijd een duurzame oplossing voor het verwarmen van je water, want de warmte van de zon wordt onder de kap vastgehouden. De overkapping is transparant en zeer eenvoudig te openen door geïntegreerde gasdrukveren. Ook heeft de overkapping drie opvouwbare ramen en een deur. Kortom: in weer en wind genieten van je zwembad.

Stabiel en sterk!

Het frame zwembad is niet alleen uniek, maar ook stabiel en sterk. Het stalen zwarte frame van het zwembad is extra dik met een diameter van 50 mm en de frame-poten zorgen voor optimale stabiliteit, zodat het zwembad altijd stevig blijft staan. Natuurlijk is er ook aan duurzaamheid gedacht: het zwarte frame is gegalvaniseerd en gepoedercoat zodat roest geen kans maakt. Het Duplex Coating Systeem noemen we dat bij EXIT Toys. Nodig vrienden en vriendinnen uit voor een heuse poolparty in je eigen tuin met de zwembaden van EXIT Toys!

Standaard inbegrepen

  • Zwart stalen zwembadframe 540x250x100cm
  • Grijze liner met stoer steenpatroon
  • Overkapping met drie ramen en een deur 585x270cm

EXIT tip: voor extra reiniging wordt het gebruik van chloortabletten aanbevolen.

Vorm: Rechthoekig
Kleur: Bruin
Afmeting: 540 x 250 cm
Hoogte: 100 cm
Gewicht: 176 kg
Aanbevolen waterdiepte: 85 - 90 cm
Watercapaciteit: 12600 liter
Max. personen: 9 personen
Garantie frame: 12 maanden