500M2 SHOWTUIN IN NIJKERK
KOM KIJKEN & PROBEREN!
GRATIS LEVERING VANAF 60 EURO
INGRAAFSERVICE!

Interline zwembad teststrips (25 stuks)

Merk :
Levertijd:
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden*
€7,95
  • Informatie
  • Specificaties
  • Reviews

Interline zwembad teststrips (25 stuks)

Met de interline zwembad teststrips controleer je de kwaliteit van je zwembadwater. Om het water schoon te houden, raden wij aan het zwembadwater regelmatig te controleren. Met deze 3-in-1 teststrips meet je de kwaliteit van het zwembadwater door middel van het chloorgehalte, de pH-waarde en de totale alkaliteit van het water.

Om de kwaliteit van het water te bepalen, hou je de interline zwembad teststrip helemaal onder water. Haal de teststrip er na 5 seconden uit en hou de teststrip horizontaal zonder het water eraf te schudden. Je kunt nu de kleuren op de teststrip vergelijken met de kleuren op de verpakking. De lichte kleuren die verschijnen geven een tekort aan, terwijl donkere kleuren duiden op een grote hoeveelheid. De teststrip laat bijvoorbeeld zien of er te veel of juist te weinig chloor in het zwembadwater zit. Nu je dit weet, kun je de hoeveelheid chloor(afgifte) in het water aanpassen.

Wil je schoon en gezond zwembadwater? Test het water dan in ieder geval twee keer per week en onderneem actie als de waarden te hoog of te laag zijn. Is het water afgedekt en wordt er een tijdje niet gezwommen? Dan hoeft het water pas getest te worden wanneer het zwembad weer in gebruik wordt genomen.

Meet aan de hand van de interline zwembad teststrips of jouw zwembadwater nog schoon, helder en hygiënisch genoeg is en hou je zwembad klaar voor gebruik! 

Standaard inbegrepen

  • 25 zwembad teststrips
Gewicht: 1 kg
Montage vereist: Nee
Kleur: Blauw, Wit