500M2 SHOWTUIN IN NIJKERK
KOM KIJKEN & PROBEREN!
GRATIS LEVERING VANAF 60 EURO
INGRAAFSERVICE!

Kunstgras Ermelo

Levertijd:
Wij nemen contact met u op om een afspraak te maken, Spoed? Bel ons nu!
€18,95
  • Informatie
  • Specificaties
  • Reviews

Kunstgras Ermelo

Dit type kunstgras, Ermelo, heeft een natuurgetrouwe uitstraling. De twee verschillende kleuren garen met tweekleurig mosdraad geeft een ietwat donker aangezicht.
Kunstgras Ermelo is bijna overal toepasbaar en uitermate geschikt als speelkunstgras, op een terras of op een balkon.

Drukverdeeldoek

Voor optimaal gebruik van kunstgras op een zandbed is het aan te raden om een drukverdeeldoek te gebruiken. Een drukverdeeldoek weerhoudt het groeien van onkruid onder de krunstgrasmat en voorkomt hobbels en gaten. Speeltuinvoorthuis.nl adviseerd gebruik van een drukverdeeldoek, zodat je jarenlang plezier hebt van een net en strak kunstgrasgazon! 

Instrooizand

Instrooizand wordt gebruikt om de levensduur van het kunstgras te verlengen én nog belangrijker, om de mat te verzwaren. Hierdoor blijft de kunstgrasmat goed op zijn plaats liggen. Let op! Gebruik hiervoor ALLEEN instrooizand! Intstrooizand heeft een afgeronde korrel, waardoor deze nauwelijks te voelen is. Instrooizand wordt geleverd in zakken van 25 kilogram.
Tot 40 m2 is instrooizand online te bestellen. Indien je een groter oppervlak kunstgras heeft, maken wij graag een offerte op maat!

Offerte op maat

Wanneer je een groot oppervlak met kunstgras wilt aanleggen, voorzien wij u graag van een offerte op maat. Bel ons gerust op 033 260 00 25, bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 9.00 uur tot 19.00 uur. Of stuur een mail naar [email protected]

Materiaal: Polyethyleen, Polypropyleen
Breedte: 200 of 400 centimeter
Vezelhoogte: 25 millimeter
Vezelkleur: 2 kleuren groen, 2 kleuren mosdraad
Dichtheid: Goed
Aantal steken per M2: 14.700
UV garantie: 10 jaar
Zand instrooien: 5 kilo per M2
Gewicht per M2: 1,61 kilogram