500M2 SHOWTUIN IN NIJKERK
KOM KIJKEN & PROBEREN!
GRATIS LEVERING VANAF 60 EURO
INGRAAFSERVICE!

Kunstgras Hockey

Levertijd:
Wij nemen contact met u op om een afspraak te maken, Spoed? Bel ons nu!
€21,95
  • Informatie
  • Specificaties
  • Reviews

Kunstgras Hockey

Hockey is een kunstgras van een zeer hoge kwaliteit. Dit hockey kunstgras is geschikt voor verschillende doeleinden. je kan hierbij denken aan: Hockey, Speelplekken, Campings, Midgetgolf, Terras en Zwembad.

De gefibrilleerde en gekroesde LSR® vezel zorgt in combinatie met een hoge tuft intensiteit voor een uniform veld met perfecte bal effecten en speleigenschappen. Het LSR® component in de vezel zorgt er voor dat de spelers gecontroleerd kunnen wenden en keren. Een veld met een unieke performance waarbij beregening zelfs geen 'must' meer is!

Kunstgras aanleggen

Kunstgras wordt aangelegt op een verharde ondergrond zoals hout, straatwerk of een zandbed onze voorkeur gaat uit naar een zandbed van 15-20cm, zo verkom je onkruid groei en het is een zachtere ondergrond dan steen of hout. Om lekker op het kunstgras te kunnen lopen of spelen. Als je een beetje handig bent is het goed te doen om het zelf aan te leggen. Zit u dit niet zitten, wij kunnen het ook voor u verzorgen, van afgraven, wit zand aanvoeren, tot het aanleggen van het kunstgras en afwerken met opsluitbanden.


Drukverdeeldoek

Door het gebruik van een drukverdeeldoek heeft u veel langer plezier van een mooi strak grasveld? Drukverdeeldoek houdt onkruidgroei tegen en voorkomt dat u op den duur hobbels en gaten in uw zandbed krijgt. Speeltuinvoorthuis adviseerd aan om dit drukverdeeldoek mee te bestellen met uw kunstgras, zodat u jaren plezier heeft van een net en strak kunstgrasgazon.

Instrooizand

Instrooi zand wordt gebruikt om de levensduur van uw kunstgras te verlengen. Daarnaast wordt de verzwaard door het zand en blijft de uw kunstgrasgazon op zijn plaats liggen. Let op! Gebruik hiervoor alleen instrooi zand geen gewoon zand! Instrooizand heeft een afgeronde korrel, gewoon zand is te scherp voor het kunstgras en eventueel voor de spelende kinderen.

Tot 40M2 kan online besteld en betaald worden. Heeft u meer M2 nodig dan kan u ons bellen of mailen en krijgt u een offerte op maat. Bel ons gerust op 033 260 00 25, bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 9.00 uur tot 19.00 uur. Of stuur een mail naar [email protected]


Materiaal: polyethyleen
Breedte: 400 centimeter
Vezelhoogte: 14 millimeter
Vezelkleur: 1 kleur groen
Dichtheid: Goed
Aantal steken per M2: 39.900
UV garantie: 15 jaar
Zand instrooien: 7 kilo per M2
Gewicht per M2: 2,07 kilogram