500M2 SHOWTUIN IN NIJKERK
KOM KIJKEN & PROBEREN!
GRATIS LEVERING VANAF 60 EURO
INGRAAFSERVICE!

Kunstgras Hoevelaken

Merk :
Artikelnummer:
20.20.01.10
Levertijd:
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden*
€21,95
  • Informatie
  • Specificaties
  • Reviews

Kunstgras Hoevelaken

Dit type kunstgras, Hoevelaken, is duurzaam en tevens budgetvriendelijk. De prijs-kwaliteit verhouding staat hier hoog genoteerd. De tweekleurige kunstgrasvezel is gecombineerd met een tweekleurige mosdraad.

De kortere vezel, 35 mm hoogte, maakt dit kunstgras zeer geschikt voor op een balkon of terras. 

Drukverdeeldoek voor kunstgras Hoevelaken

Voor optimaal gebruik van kunstgras op een zandbed is het aan te raden om een drukverdeeldoek te gebruiken. Een drukverdeeldoek weerhoudt het groeien van onkruid onder de krunstgrasmat en voorkomt hobbels en gaten. Speeltuinvoorthuis.nl adviseerd gebruik van een drukverdeeldoek, zodat je jarenlang plezier hebt van een net en strak kunstgrasgazon! 

Instrooizand

Instrooizand wordt gebruikt om de levensduur van het kunstgras te verlengen én nog belangrijker, om de mat te verzwaren. Hierdoor blijft de kunstgrasmat goed op zijn plaats liggen. Let op! Gebruik hiervoor ALLEEN instrooizand! Intstrooizand heeft een afgeronde korrel, waardoor deze nauwelijks te voelen is. Instrooizand wordt geleverd in zakken van 25 kilogram.
Tot 40 m2 is instrooizand online te bestellen. Indien je een groter oppervlak kunstgras heeft, maken wij graag een offerte op maat!

Offerte op maat

Wanneer je een groot oppervlak met kunstgras wilt aanleggen, voorzien wij u graag van een offerte op maat. Bel ons gerust op 033 260 00 25, bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 9.00 uur tot 19.00 uur. Of stuur een mail naar [email protected]

Materiaal: Polyethyleen
Breedte: 200 of 400 centimeter
Vezelhoogte: 35 millimeter
Vezelkleur: 2 kleuren groen, 2 kleuren mosdraad
Dichtheid: Voldoende
Aantal steken per M2: 6.300
UV garantie: 10 jaar
Zand instrooien: 3 kilo per M2
Gewicht per M2: 1,42 kilogram